Sony Xperia Z3 Plus - X-Reality™‎ for mobile

background image

X-Reality™ for mobile

Teknologjia X-Reality™ for mobile e Sony përmirëson cilësinë e pamjes së fotove dhe

videove pasi i bëni, duke ju dhënë imazhe më të qarta, më të mprehta dhe më natyrale.

X-Reality™ for mobile aktivizohet sipas paracaktimit, por mund ta çaktivizoni nëse doni të

zvogëloni konsumin e baterisë.

Për të aktivizuar X-Reality™ for mobile

1

Nga

Ekrani bazë, trokitni lehtë .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë te

Cilësimet > Ekrani > Përmirësimi i imazhit.

3

Trokitni lehë te butoni i radios

X-Reality for mobile nëse nuk është përzgjedhur

tashmë.